Resultaat Gericht en Gemotiveerd Samenwerken

use psn code for marketing and advertising of your business http://psn-cardsandcodes.com how to incorporate a psn code to your web page

Lagere kosten voor flexarbeid en toch meer gemotiveerde flexwerkers die hun verantwoordelijkheid nemen. Meer efficiëntie in uitzendarbeid en tegelijk voldoen aan de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Met de methode Resultaat Gericht en Gemotiveerd Samenwerken (RGGS) van Custo & Partners komt dit binnen handbereik.

 

Telers kiezen voor RGGS

De Bakker Westland had voorgaand teeltjaar succes met de invoering, dit jaar nemen Duijvestijn Tomaten, Schenkeveld Tomaten en Van Veen Gerbera jaar de stap om te werken met de RGGS-methode.

Beter presteren door betrokkenheid

De sleutel van de RGGS-methode is om met tuinbouwbedrijf, uitzendbureau en uitzendkrachten te komen tot betere, maar zeker haalbare prestaties. Alle  partijen  krijgen eigen verantwoordelijkheid binnen hun werkterrein. Uitzendbureaus raken (nog) meer betrokken bij het bedrijf, de teelt en zorg van hun klant en dat leidt in de praktijk tot een duurzamere samenwerkingsrelatie. Daarnaast levert het RGGS-model gemotiveerde uitzendkrachten op, door de mogelijkheid om bij beter presteren een hoger uurloon te verdienen.

 

Resultaat in vijf stappen

De afgelopen periode heeft Custo & Partners met deze drie telers een traject doorlopen om te komen tot nieuwe afspraken met hun uitzendbureaus over de flexibele arbeid. Custo & Partners volgde met resultaat de volgende vijf stappen, die we overigens ook per stap kunnen toepassen:

Bent u benieuwd wat de RGGS-methode oplevert voor uw bedrijf? Neem contact op met Jan Baars, in samenwerking met Custo & Partners komen we de vijf stappen naar meetbaar resultaat graag een keer vrijblijvend toelichten.

In samenwerking met